На 20 декември 2009 г. 32-годишната Британи Мърфи е открита мъртва

...
На 20 декември 2009 г. 32-годишната Британи Мърфи е открита мъртва
Коментари Харесай

Мистерията около смъртта на Британи Мърфи: Ето как света заподозря немислимото

На 20 декември 2009 г. 32-годишната Британи Мърфи е открита мъртва в банята на дома, който споделя с майка си и своя брачен партньор, написа. 

Новината шокира и натъжава целия свят. А после възникват въпроси, свързани с събитията, довели до неочакваната ѝ гибел. Те по този начин и не получават безапелационен отговор, само че карат мнозина да подозират нещо, което е толкоз ненормално и грубо, че не бихте повярвали, че може да е истина.



В богатата открихме биографичния филм „ Историята на Британи Мърфи “, който по прочувствен и завладяващ метод споделя за едно малко момиче от Атланта, което мечтае да покори Холивуд.

Това е една тъжна, само че откровена история за триумфа, която разкрива същинското лице на кино промишлеността – бизнес, който от време на време унищожава животи.

Звездата на Британи на огромния екран изгрява с хита „ Баровки “ и триумфите по-късно не престават с „ Луди години “, „ Нито дума “, „ Бракувани “ и „ Осмата миля

Още първоначално обаче продуценти ѝ споделят, че не е задоволително красива и слаба за основни роли и ще не престават да я наемат единствено за облика на „ грозното момиче “. Тези комплекси оказват пагубно въздействие върху душeвността и здравето на Британи.



Тя отслабва фрапантно, става изкусителна русокоска, снима се в касови филми, излиза с Аштън Кътчър – фантазията на всяко момиче, нали?

Е, „ Историята на Британи Мърфи “ разкрива каква е цената на тези триумфи. Холивуд, който оказва напън Британи да се промени по разпоредбите на промишлеността, я отхвърля. Появяват се слухове за корист с опиати, анорексия и неприятно поведение на снимачната площадка.

Всичко това я тласка към прибързан брак с човек, когото множеството ѝ близки считат за авантаджия и манипулатор.

„ Историята на Британи Мърфи “ наблюдава пагубното въздействие, което Саймън Монджак, британски сценарист и режисьор, оказва върху Британи в последните две години от живота ѝ. 



Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от  на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР